منچستر با کنار گذاشتن فرگوسن، هویتش را کنار گذاشت!

سر جیم رتکلیف، یکی از ثروتمندترین مردان بریتانیا و دنیا که چندی‌ست ۲۵ درصد سهام باشگاه منچستریونایتد را خریده و از ابتدای تابستان کار اداره باشگاه را برعهده گرفته، از همان روز اول اعلام کرد یکی از برنامه‌های اصلی‌اش کاهش هزینه‌های باشگاه خواهد بود. در همان بدو تصدی‌اش ۲۵۰ کارمند باشگاه را اخراج کرد. سفرهای رایگان برای تماشای بازی‌های تیم که یک آفر شغلی به کارمندان دیگر بود را قطع کرد و تاجایی که توانسته هزینه‌های اداری را کاهش داده.

در جدیدترین تصیمشم او نقش سفیری سرالکس فرگوسن در باشگاه را هم از سرمربی اسطوره‌ای باشگاه گرفته تا باعث تعجب همه شود. گلیزرها برای این نقش به او دستمزدی سالیانه بالغ بر ۲ میلیون و هشتصدهزار دلار پرداخت می‌کردند. رتکلیف گفته از پس این هزینه بر نمی‌آمده ولی درها در اولدترافورد برای همیشه به روی او باز خواهد بود(خسته نباشید!)

نیک میلر، نویسنده سایت اتلتیک با طعنه به این تصمیم نوشته: «بنظرتان ممکن است روزی از شر مجسمه سرالکس هم راحت شوند؟ حتی میشه آهن‌هایی که با آن اسم سرالکس فرگوسن روی جایگاه مخصوص او در اولدترافورد نقش بسته را هم آورد پایین و فروخت. این روزها بازار آهن قراضه حسابی داغ است.»

پایان نقش سفیری فرگوسن در منچستریونایتد
الکس فرگوسن در وسط عکس و سر جیم رتکلیف در سمت راست او.

منتقدین می‌گویند رتکلیف با این تصمیم روح باشگاه را کنار گذاشته. دستمزد نزدیک به ۳ میلیون دلاری شاید در نگاه اول زیاد بنظر برسد و ده‌ها برابر دستمزد سالیانه مردم عادی در انگلیس باشد اما وقتی در اقتصاد فوتبال از آن حرف می‌زنیم چیز خاصی بنظر نمی‌رسد. منچستر در حال حاضر به دروازه‌بان سومش چیزی در همین حد می‌دهد. آنها درآمد سالانه ۶۶۳ میلیون پوندی دارند و این یعنی حقوق سرالکس تنها سه‌دهم درصد کل درآمد باشگاه بوده.

آیا نمی‌شد به جای اینکار جلوی بریز و بپاش تیم در پنجره‌های نقل و انتقالاتی را گرفت؟ تاثیر حضور سرالکس به عنوان سفیر در جایگاه ویژه باشگاه بیشتر از بازیکنی مثل آنتونی نیست که تنها ۱۰۰ میلیون پوند هزینه خریدش شده؟

 سرالکس ۱۳ لیگ برتر، ۲ لیگ قهرمانان و کلی افتخار دیگر برای باشگاه به ارمغان آورده. همین الان هم حضورش در کنار باشگاه از خیلی‌های دیگر بیشتر است. او منچستریونایتد مدرن را خلق کرده. کانتونا، روی کین، دیوید بکام، کریستیانو رونالدو، وین رونی و ده‌ها نفر دیگر را پیدا کرده و پرورش داده. 

آخرین جایی که سران یونایتد برای کاهش هزینه‌ها باید به آن دست می‌زدند همین جایگاه اسطوره ای بوده. او خود منچستریونایتد است.

اولین نفری باشید که نظر می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *