سال ۱۳۳۴ است. دو سال از کودتای ۲۸ مرداد میگذرد. فضای سیاسی بسته شده. روشنفکران در سکوت هستند. بعدها اسناد فاش شده توسط سیا نشان میدهد که حق با مخالفان بوده و این یک کودتای آمریکایی است. تاثیر اتفاقات آن سالها تا قرن بعدی همچنان برای ایران ادامه خواهد داشت و رابطه دو کشور را برای همیشه دستخوش تغییر میکند.
در همین بین اما کشتی ایران در یکی از خوشترین دوران خودش است. مسابقات کشوری حالا به دوره شانزدهم خود رسیده است. در تیر ۱۳۳۴ مسابقات در قزوین برگزار ميشود. عکس نشان میدهد مسابقه در چه فضای جذابی برگزار میشده. استقبال از آن هم جالب است. در وزن ۸۷ کیلو غلامرضا تختی که ۳ سال پیش در المپیک هلسینکی مدال نقره گرفته، موفق میشود به مدال طلای این وزن در قهرمانی کشور برسد. این یکی از ۸ قهرمانی کشور اوست. بیشک ستاره رقابتهاست و همه دوست دارند کشتی او را ببینند. محمدمهدی یعقوبی هم البته مورد توجه است. او هم در سال ۱۹۵۱ مثل تختی یکی از ۴ کشتیگیری بود که در مسابقات جهانی برای اولین بار ایران را صاحب مدال کردند. خودش هم قزوینی است و برای تیم قزوین کشتی میگیرد تا قزوینیها حسابی پشتش در بیایند.
سال ۱۹۵۵ است. در آمریکا برای اولین بار «والت الیاس دیزنی» پارک تفریحی دیزنی لند را افتتاح میکند. اولین پارک موضوعی این شرکت. شعارش هم این است: «دیزنیلند شادترین مکان روی زمین است».
سال ۱۹۵۵ است. جیمز دین ۲۴ سالش است و در اوج شهرت اما در ۳۰ سپتامبر همین سال در یک تصادف رانندگی میمیرد. چند ماه پس از فوتش برای فیلم «شرق بهشت» نامزد اسکار بهترین بازیگر میشود و سال بعد برای فیلم «غول» که تازه اکران میشود دوباره نامزد اسکار میشود تا تنها بازیگر تاریخ سینما باشد که دوبار پس از فوتش نامزد اسکار شده.
سال ۱۹۵۵ است. سال بعد قرار است المپیک برگزار شود. المپیک ۱۹۵۶ در ملبورن. ایران قرار است سال بعد برای اولین بار در تاریخ المپیک صاحب مدال طلا شود. در همین ورزش کشتی. اولی را امامعلی حبیبی میگیرد در وزن ۶۷ کیلو و دومین طلای تاریخ ورزش ایران در المپیک را غلامرضا تختی میگیرد در وزن ۸۷ کیلو. همان تختی که حالا این روزها(تیر ۱۳۳۴) دارد در قزوین روی تشک میرود.
اولین نفری باشید که نظر می دهد.